Apa bedane AC lan adhem?

AC minangka alat adhem sing paling umum digunakake ing musim panas. Umume diatasi. Kanggo penak, ana AC lan AC ing pasar, lan ora ana sing tetep. Dadi, apa bedane kondisioner seluler karo AC?

1. Apa sing diarani AC?

Kondisioner hawa seluler yaiku AC sing bisa dipindhah sak karepe. Ana kompresor, kipas angin buang, pemanas listrik, penguap, kondensor sirup udara sing adhem lan piranti liyane ing awak. Awak dilengkapi colokan listrik lan basis sasis dilengkapi kastor. mobile. Tampilanane modis, entheng lan lincah.

 

2. Apa adhem adhem?

Pendingin udara minangka jinis alat rumah tangga kanthi mode kipas angin lan AC. Iki nduweni macem-macem fungsi kayata pasokan udara, kulkas, lan asor. Nggunakake banyu minangka medium, bisa ngasilake hawa adhem ing ngisor suhu ruangan utawa hawa anget. Umume pendingin udara duwe filter bledug kanggo nyaring hawa. Yen ana lapisan fotokatalis ing filter debu, bisa uga duwe efek sterilisasi.

 

Katelu, bedane antarane AC kanthi adhem

1. Kondisioner seluler duwe model lan volume cilik, lan apik gayane lan portebel. Kondisioner hawa seluler yaiku sejenis kondisioner seluler sing nembus konsep desain tradisional, mungil, duwe rasio efisiensi energi sing dhuwur, swara sithik, ora prelu dipasang, lan bisa diselehake ing omah sing beda-beda miturut karepe.

2. Pendingin udara nggunakake banyu minangka medium lan bisa ngasilake hawa adhem ing sangisoré suhu ruangan utawa hawa anget lan lembab. Yen dibandhingake karo penggemar listrik, pendingin udara duwe fungsi hawa seger lan ngilangi bau. Pendingin udara ora mung bisa nyegah meteran listrik ora kesandung, nanging uga duwe rasa adhem lan sumilir.

Papat, sing luwih apik, AC utawa adhem

1. Pendingin udara bisa nyuda suhu udakara 5-6 derajat tinimbang penggemar biasa, kurang ngonsumsi daya listrik, ora duwe fungsi dehumidifikasi, lan nambah kelembapan udara yen digunakake, sing luwih cocog kanggo wilayah sing udakara rada garing. Efek pangaturan suhu meh padha karo AC tradisional. Jelas bisa nyetel suhu udhara njero ruangan, lan bisa diatur kanthi suhu sing beda kaya sing dibutuhake. Nanging, sawise digunakake, suhu udara ing njero ruangan ora seragam, sing gampang nyebabake rasa ora nyaman lan penyakit AC. Sanalika, tenaga gedhe lan panggunaan listrik akeh.

2. AC mobile cocog kanggo kantor, ruangan ruangan lan papan umum liyane. Konsumsi listrik lan rega AC mobile relatif dhuwur.


Wektu kiriman: Okt-12-2020